♥ LOVE

♥ Choklad Serien

Publicerad 2013-01-07 11:00:00 i ♥ LOVE,


Havtornsolja, 15 ml

Är en av världens dyraste oljor med mycket unika egenskaper. Den kan användas både in- och utvärtes. Havtornsoljan utvinns ur bärkött och frö. Är utvärtes effektiv mot t.ex. brännskador, solskadad hy, ärr, acne, eksem och psoriasis. Den perfekta ansiktsoljan. Läggs på fuktig hy. Den innehåller karoten som ger en fin hudfärg. Kan även blandas med andra krämer. Normaliserar huden. Passar de flesta hudtyper. Sägs vara en av de mest föryngrande oljorna. Unikt med havtornsoljan är att den ger snabba resultat.

ansiktspeeling, ansiktsmask & ansiktskräm

Havtornspulver, 50 gram

Havtornspulver är torkade pulveriserande havtornsbär. Havtornspulver innehåller antioxidanter, C-, E och A-vitamin, betakaroten, flavonoider och omättade fettsyror. Pulvret är en rik källa på kalcium, magnesium och kalium. Liksom juicen är den mycket näringsrik. Är bra mot torra slemhinnor. Sägs skydda mot hjärt- och kärlsjukdomar, motverka åldrandet, minska kolesterolnivån i blodet samt skydda kroppen mot virus och bakterier. Kan strös på filen eller gröten.


Havtornsjuice - Vitaminbomb, 250 ml

En riktig energikick på ren färskpressad havtorn sötad med honung från Jämtland. Havtornsbäret innehåller massor med antioxidanter. Det är världens vitaminrikaste bär! Halten av C-vitamin är den största av alla ätbara bär och frukter. Bären är också en rik källa av vitamin E och A, betakaroten, flavonoider, steroler, SOD och omättade fettsyror. Den innehåller: 35 % Omega 7, 17 % Omega 9, 34 % Omega 3 och 31 % Omega 6.
Den är en rik källa på mineraler, speciellt kalcium, magnesium och kalium. Havtorn skyddar mot hjärtinfarkt, motverkar åldrandet, minskar kolesterolnivån i blodet och skyddar kroppen mot bakterier och virus. Hjälper mot torra slemhinnor. Torra slemhinnor i underlivet är ett stort problem för många kvinnor. 1-2 msk på morgonen ger en extra energikick.

Läs min andra blogg som bara handlar om hudvård och naglar

Nailsdesign.blogg.se    <________

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela