♥ LOVE

♥ Svenskt under !!

Publicerad 2012-08-28 12:51:00 i ♥ LOVE,

Har huden tappat lyster och livslust av kylan kommer Akademiklinikens nya mask att ge dig hoppet åter lagom till helgen. Pro-Lipid Delivery Mask heter den här sköningen som är härligt krämig men också pedagogisk med sin applicering. I formulan finns nämligen små blå korn som ska lösas upp med massage. Och när det är klart får den sitta fem minuter till och göra sitt under. Och den levererar. Det här är en av de absolut härligaste masker som passerat skönhetsredaktionen! Innehåller bl a hyaluronsyra, jojobaolja och borageolja för att ge bättre fuktbalans, påskynda hudens läkprocess samt göra den mjukare och jämnare. Effekten är lika skön som efter en salongsbehandling.
 
 

♥ Ansiktsbehandling

Publicerad 2012-08-28 12:46:00 i ♥ LOVE,

Jag har en ny unik behandling.

Huden rengörs och vi gör en grundlig hudanalys.
Till att börja med ger vi en avslappnande och välgörande ansiktsmassage, en typ av vävnadsdränage som hjälper huden att rensa bort slaggprodukter.
En lermask masseras in och får verka under en värmelampa med infrarött ljus. Lermasken ger rikligt med fukt, näring och gör huden mjuk och smidig.
Vi gör en grundlig porrengöring för att få bort orenheter. Om det önskas plockar vi ögonbrynen.

Den här behandlingen ger din hud något extra! Huden blir ren och fräsch. Hudens struktur förbättras och hudtonen blir jämn och fin.

Behandlingen passar dig som vill ha en rengörande behandling.

Nya behandlingar är alltid spännande. När jag ser effektiva, fina resultat blir jag så glad. :)

♥ Hudproblem

Publicerad 2012-08-25 20:55:00 i ♥ LOVE,

Hur får man milier?
man kan få det av stark rengöring, stress, för fet kräm osv..
 
Hur tar man bort milier själv?
 
Hur man kan få bort dem hemma själv:
Rengör och ånga ansiktet ta en vass, smal och ren nål och stick in i sidan av milien.
Tryck försiktigt ut innehållet med hjälp av lite bomull.
Avsluta med att badda över området med ansiktsvatten.
Tänk på att milien måste vara tillräckligt mogen för att kunna klämmas och ifall man är det minsta osäker är nog ändå hudsalongen det bästa alternativet.

Alternativ 2:
Använd rosenseriens jojobaolja. 
Jojobaolja stoppar milier.
Massera med en droppe jojobaolja 2 ggr om dagen i 1 vecka och sen är den borta.
 

Varför naturlig hudvård?

Publicerad 2012-08-21 19:24:37 i ♥ LOVE,

  • Det rubbar inte din normala balans i huden. Vi har alla olika sorts hudtyper och problem med huden. Oavsett om du har en fet eller känslig hud är det viktigt att inte rubba balansen, det skapar osämja i huden och leder till en irriterad hud.
  • Fet hud ska vara fet. Många företag försöker påverka vårt konsumerande av uttorkande produkter genom att påstå att man ska torka ut huden för att slippa finnar. Detta skapar dock bara obalans (se ovan), om du torkar ut huden kommer balansen rubbas och detta kommer leda till fler finnar. OND CIRKEL!
  • Som huvudregel: undvik produkter som du inte kan äta. Produkter som du inte kan äta är ingenting för huden. Vad skulle kunna vara bra för huden - om du själv inte kan stoppa det i din kropp?
  • Det är billigare. Tro det eller ej. Vanlig rapsolja från butiken kostar inte många slantar, en mandelolja från apoteket går för 50-lappen (kronor), en gurka kanske kostar 10-20 kronor, och honung... ja, you see my point. Om du satsar mer på naturliga produkter som bas för din hud har du även råd (både samvetets-mässigt och penga-mässigt att spendera mer pengar på smink etc).
  • Fett löser fett. Det är mycket tal om oljor, och att man inte ska stoppa det i ansiktet eftersom det täpper till. Detta stämmer delvis, vi har ett prakt exemplar "mineralolja". Detta är en olja du ska undvika eftersom det är typ... bensin. Många produkter innehåller mineralolja eftersom det är väldigt billigt att använda. Men bra och naturliga fetter är bara bra att använda, som rengöring (mandelolja), exempelvis
  • Du blir inte beroende. Mineralolja som nämndes tidigare blir man ofta "beroende" av, och behöver smörja in sig med hela tiden. Slutar man - så blir huden sämre. Detta beror på att mineraloljan tar kol på hudens egna funktion till åter-hämtning.
  • Innehåller inte parfymer eller stora mängder konserveringsmedel. Det där extra i köpta produkter som gör att den känns och luktar fräscht är så o-fräscht det bara kan bli. Parfymer innehåller alkohol - som torkar ut. Konserveringsmedel är inte bra av den enkla anledningen att produkter inte ska hålla så länge. Det bör vara en färsk vara. Såg ett exempel med en bit kött - skulle du köpa den om den hade så mycket konserveringsmedel att den höll i tre år? Knappast.

Östersund

Publicerad 2012-08-10 21:54:37 i ♥ LOVE,

just nu sitter jag i Österund :) vilken fin stad 
bilder kommer så småningom
 
men
 
borta bra men hemma bäst

- Gratis babyboxar/paket

Publicerad 2012-08-02 20:18:46 i ♥ LOVE,

Tänkte jag skulle länka till alla dessa paket man kan få gratis som gravid då dom är väldigt populära. 

http://babytobe.se/ kan man regga sig och sen hämta ut en box med lite gott och blandat i, finns bara på Apotek som Apoteksgruppen. 

Väldigt bra box, fick tidningar, nappflaska,amningsinlägg, SebaMed prylar m.m.

Allt till ett värde av 500 :- 

http://www.babybox.se/ erbjuder en gratis babybox, urvalet kan variera från Butik/stad. 

Hämtar man ut boxen på Babyland eller Barnens Hus får man också med en blöjhink från Angelcare. 

Här måste man dock ha tillgång till skrivare då man reggar sig då man måste skriva ut kvittensen direkt, den kommer inte på mail eller så. 

http://www.libero.se/ kan man också regga sig på, och då får man ett startpaket på BB eller hos Bvc sen. 

http://www.alltforforaldrar.se/gravidpaketet kan man beställa ett paket. 

Man får du check på gratis Body hos Kappahl och en check på Havandeskapsolja och handkräm på HälsoKraft.. Luktar gudomligt goda båda två btw :) 

http://www.goboken.se/Verktyg/Registrering/?id=2543&promotioncode=I01P0900

Goboken har också fina erbjudanden.

Beställde detta och blev jättenöjd, var fina saker man fick med där. 

Så det var alla, och jag har beställt/hämtat dom alla. 

Enjoy :)

♥ Nya Naglar

Publicerad 2012-08-01 19:24:39 i ♥ LOVE,

Akryl naglar med krossat snäckskal i smilen
 
Fixade mina naglar hos sara på Salong Noor i centrala Halmstad.. boka tid 035-13 30 30
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela