♥ LOVE

♥ Guldmask

Publicerad 2012-11-30 22:56:00 i ♥ LOVE,

 

Lumen introducerar UMO Facial Spa – Den ultimata hudföryngringsupplevelsen – En ansiktsbehandling med 24 karats guldmask.

Gyllene resultat: Ger en skimrande och hälsosam hudton.

Lyfter och uppstramar: Guld bromsar hudens minskning av kollagen och upplösning av elastin och förhindrar därmed slapp hud. Det stimulerar cellförnyelsen av hudens basalceller vilket regenererar hälsosamma, fylliga hudceller och ger en uppstramande effekt.

Minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor: Gamma PGA formulan hjälper till att hålla huden fuktmättad vilket ger mjukare och slätare hud.

Minskar uppkomsten av solskador och pigmentfläckar: Sedan 1929 har guld använts framgångsrikt för att behandla reumatisk artrit. Guldets antiinflammatoriska förmåga minskar även inflammationer i huden och bromsar utsöndringen av melanin som i sin tur mildrar förekomsten av pigmentfläckar.

 

Förstör fria radikaler: Guld bekämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga för tidigt åldrande av huden.

Los Angeles, Kalifornien – UMO förenar nyskapande asiatisk teknologi med guldets naturliga läkningsförmåga genom att lansera UMO 24 Karat Gold Facial. Denna unika hudföryngrande behandling använder en ny teknologi med Gamma PCA, joner och ultrasonisk dimspray förenat med 24 karats guld som  främjar en skimrande och hälsosam hud. Denna lyxiga, hudvårdande behandling är till 100 procent naturlig och introduceras i välrenommerade SPA-anläggningar i USA och internationellt.

Historiskt har guld använts för sina lyxiga och förskönande egenskaper. Redan på Cleopatras tid användes rent guld som ett medel att bibehålla ungdomlig hy. Historiker har länge hävdat att Cleopatra sov med en guldmask varje natt. I antikens Rom användes guldsalvor för att behandla olika hudproblem. Guld ansågs också vara nyckeln till ungdom i antik kinesisk medicin, eftersom drottningen i Ching-dynastin använde en massagerulle av guld i ansiktet dagligen.

Trots alla sina fördelar har guld hittills inte använts allmänt inom modern hudvård. Orsaken är att det är mycket svårt att lösa upp guld och få det att tränga ner i huden. Traditionella hudvårdsmetoder är inte effektiva. UMO har upptäckt ett unikt och effektivt transdermalt transportsystem med en äganderättsskyddad bärare av guldets alla välgörande egenskaper för huden.

skapar en ultrasonisk dimspray så fin att den enkelt penetrerar överhuden och för med sig upplöst Gamma PCA och andra aktiva ingredienser såsom kamomill, eterisk olja av tea tree samt zink.
Den ultrasoniska dimsprayen innehåller vattendroppar sju gånger mindre än ångan från en traditionell vapozon. En synergistisk effekt skapas när de vibrerande nano-vattenmolekylerna kombineras med den verksamma Gamma PCA formulan. Effekten blir att verksamma ingredienser transporteras ner i hudens djupare lager där de ger bästa möjliga långvariga resultat.

Negativa joner bildas vilket har viktiga fördelar för huden: minskning av fria radikaler, balansering av surhetsgraden i vävnadsvätskor och ökning av utsöndringen från hudens porer, vilket ökar cellförnyelsen.

När den ultrasoniska dimsprayen penetrerar huden förbättras samtidigt hudens naturliga fuktighetsfaktor (NMF). Det är en grupp kemikalier i hudens allra yttersta lager som har förmågan att binda vattenmolekyler i och omkring keratincellerna. Med åldern avtar hudens NMF-förmåga och huden blir torrare och skörare. UMO Facial Spa Formulas är designade att öka hudens naturliga förmåga att hålla kvar fukt och hjälper yttersta hudlagret att förbli mjukt och intakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela